Uittreksel Kamer van Koophandel

Visumwinkel kan snel en eenvoudig een uittreksel van de Kamer van Koophandel voor u aanvragen. Een uittreksel van de Kamer van Koophandel is een bewijs dat de onderneming die u vertegenwoordigt, daadwerkelijk in Nederland is gevestigd. Dit bewijs is nodig om de authenticiteit van bedrijven te bevestigen die een zakelijke introductiebrief overleggen (een vereiste voor sommige visumaanvragen). Het uittreksel van de Kamer van Koophandel moet worden aangevraagd in de gemeente waar de onderneming is geregistreerd.

Heeft u vragen, neem dan contact op met de Visumwinkel klantenservice via e-mail info@visumwinkel.nl of bel 0900-31 50 200.

Kies voor Visumwinkel

Snel. Visumwinkel biedt de snelste manier om een visum te krijgen.

Makkelijk. De specialisten van Visumwinkel helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail.

Veilig. Visumwinkel waakt zorgvuldig over uw vertrouwelijke gegevens en privacy.

 

Graag van dienst

Het wereldwijde Visumwinkel team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van Visumwinkel.