Reisbureaus

Meer dan 1000 reisbureaus in Nederland kiezen Visumwinkel als partner. Zo zijn ze verzekerd van een snelle, eenvoudige verwerking van de reisdocumenten van hun klanten. Visumwinkel geeft reisbureaus toegang tot een effectief, gestroomlijnd proces – een uitkomst voor reisbureaus die hun klanten zonder hoofdbrekens willen helpen met het aanvragen van hun visum.
Via Visumwinkel zijn reisbureaus altijd op de hoogte van de vereisten voor het verzamelen en invullen van alle documentatie die nodig is voor een reis. Visumwinkel biedt duidelijke stappenplannen voor een succesvolle visumaanvraag, ongeacht de reisbestemming.

Visumwinkel’s dienstverlening voor reisbureaus:

  1. Service buiten kantooruren.  Visumwinkel is de enige visumdienst in Nederland die aanvragen buiten kantooruren accepteert én verwerkt. Bij Visumwinkel is ook ‘s nachts de telefoon bemand voor last-minute visumaanvragen of noodgevallen. Op afspraak kunnen aanvragen ook voor of na kantooruren bij ons worden afgeleverd. Onze dienst buiten kantooruren zorgt ervoor dat de visumaanvraag dezelfde avond nog in gang wordt gezet en de volgende ochtend klaar is voor verwerking door de betreffende ambassade of consulaat.
  2. Meet & Greet Luchthaven.  Visumwinkel helpt klanten hun strakke reisdeadlines te halen met onze Meet & Greet dienstverlening.  Wij sturen koeriers op pad om paspoorten van aankomende reizigers op te halen bij het vliegveld voor supersnelle verwerking. We kunnen verwerkte paspoorten aan reizigers overdragen via de servicebalies van onze partners op Schiphol. Daarnaast coördineren we de overdracht van paspoorten aan reizigers die op het laatste moment een visum hebben aangevraagd.
  3. Eigen database.  Klanten van Visumwinkel krijgen toegang tot een eigen, geavanceerde database met specifieke vereisten voor reizen naar vrijwel elk land ter wereld. Visumwinkel voorziet iedere reiziger van een informatiepakket met eenvoudige, volledige instructies voor hun visumaanvraag.
  4. Binnen een werkdag.  Visumwinkel kan visumaanvragen veelal binnen een werkdag verwerken. Aanvragen die om 08:00 uur bij ons op kantoor binnenkomen, worden dezelfde dag nog aangeboden bij de betreffende ambassade of consulaat.
  5. Sluitingsdagen ambassades en mededelingen.  Visumwinkel verstuurt een wekelijkse nieuwsbrief met informatie over belangrijke veranderingen bij visumprocedures. De nieuwsbrief bevat ook informatie over sluitingsdagen van consulaten en ambassades en andere onderwerpen die van belang zijn voor zakelijke reizigers.

Neem contact op

Wilt u een vertrouwelijke offerte ontvangen van Visumwinkel?

U kunt contact opnemen met onze salesafdeling om uw specifieke behoeften te bespreken. De salesafdeling is bereikbaar op telefoonnummer 070-315 02 75.

Graag van dienst

Het wereldwijde Visumwinkel team van experts in visa en legalisaties geeft onze klanten en opdrachtgevers alle persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening. Ons doel is om de snelste, makkelijkste en meest veilige manier te bieden om visa te verkrijgen voor reizen naar het buitenland. Onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende service, iedere keer dat ze gebruik maken van Visumwinkel.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de wekelijkse Visumwinkel-nieuwsbrief voor de meest recente consulaire wijzigingen en ander nieuws over visa of legalisaties. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer informatie